Menu

Premiere sterrenstof langweerLANGWEER - Het zomerse weer komt voor de mensen die betrokken zijn bij Iepenloftspul Sterrenstof in Langweer als geroepen. Donderdagavond was de première van het stuk en die verliep onder prefecte omstandigheden. ,,Het publiek was enthousiast, de muzike fantastisch en ook de spelers waren zeer tevreden", vertelt een trotse voorzitter Michiel Blekkenhorst.

De ijsbaan is de locatie voor het stuk, dat bij het vallen van de avond extra sfeervol wordt. Sterrenstof gaat over een illusionistenechtpaar dat neerstrijkt in Langweer. Een evenement georganiseerd door de wethouder. Intussen krijgt illusionist Klaas een buitenechtelijke relatie met een meisje uit het dorp. 

Voor de voorstellingen van vrijdag- en zaterdagavond zijn nog kaartjes beschikbaar. "Maar het gaat rap. En de ervaring leert dan inwoners van Langweer vaak op het laatste moment nog in actie komen." Ondanks het zomerse weer bestaat de kans dat vrijdagavond een pittig onweergebied over het land trekt. "Wi gaan er niet vanuit dat wij de voorstelling moeten afgelasten, maar moct dat wel zo zijn dan hebben we eventueel nog een uitwijkmogelijkheid op zondag."

Lees ook: Openluchtspel in de steigers

Premiere sterrenstof langweer spel

Perfecte start Iepenloftspul (Foto's: De Zakenman)Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!