Menu

zoeken

240501 Doniahiem protest nieuwzorgcentrumDoniahiem roept medewerkers en oud-medewerkers op om haar veertigjarige bestaan mee te vieren tijdens de reünie op 17 mei van 15.00 tot 19.00 uur.

Meer dan veertig jaar geleden maakten zorgverleners uit het oude klooster van Sint Nyk en het bejaardencentrum aan de Boskrâne zich sterk voor een nieuw bejaardentehuis. In hun werktenue en met gehesen spandoeken liepen zorgverleners naar het gemeentehuis in Langweer om hun punt duidelijk te maken: het oude bejaardencentrum was te oud, er moest een nieuw gebouw komen. De strijd was gelukkig niet tevergeefs en heeft Sint Nyk veertig jaar geleden gebracht wat we nu niet meer uit het dorp weg kunnen denken: Doniahiem.

Vanwege het jubileum worden daarom niet alleen ouderen in het zonnetje gezet, maar worden ook medewerkers en oud-medewerkers opgeroepen om zich op te geven voor de reünie van 17 mei 2024. Doniahiem hoopt op deze manier herinneringen op te halen over de bijzondere tijden en ontwikkelingen in Doniahiem.

Opgeven kan voor 1 mei 2024 via een mailtje naar .



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!