Menu

zoeken

 

Fam. de Wolff

In de oude doos dit keer een familiefoto van  Jaring en Rie de Wollf met  hun vier van hun vijf kinderen. De foto is uit de periode van de Kerkstraat waar de familie de Wolff hun winkel is stoffen en gordijnen en aanverwante artikelen hadden.  .

Jaring de Wolff is  ooit begonnen met de bakfiets en een kleine winkel op de Lemmerweg.  Later verhuisde hij naar de Kerkstraat ( huidige chinees)  waarbij de winkel diverse keren werd verbouwd.  Na de  winkel op de Kerkstraat werd een pand overgenomen van Atomica  op de Kade en werd uitgebreid met meubels. Nadat het ook daar uit zijn jasje  weer was gegroeid is er op het industrieterrein  een grote meubelzaak gebouwd waar Jan en Theo inmiddels al weer een aantal jaren de scepter zwaaien

Het familie kiekje is in 1961 of 1962 gemaakt in de achtertuin van de familie de Wolff

Op de foto:  Theo vellig in de handen van vader Jaring. Op de voorgrond Marja,.  bij moeder op de schoot zit Toosje en links Jan.

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!