Menu

zoeken

Informatie- bijeenkomst Wandelgroep

Categorie
Bijeenkomsten
Dates
21 maart 2023 19:30 - 22:30

Wandelt u graag? Het liefst in een groene omgeving? Zou u uw enthousiasme voor de natuur en het wandelen willen overbrengen op andere mensen? En wilt u op regelmatige en vrijwillige basis, eens per week tot eens per maand, een wandelgroep begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar u.

Binnenkort start er, in samenwerking met Stichting Gezond Natuur Wandelen, een wandelgroep in Sint Nicolaasga. Daarvoor zijn we op zoek naar vrijwillige begeleiders. Lijkt het u leuk om als vrijwillige begeleider aan de slag te gaan en/of wilt u meer informatie?

Op dinsdag 21 maart 2023 is er een informatiebijeenkomst voor (toekomstige) vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie over Gezond Natuur Wandelen gegeven, welke taken er zijn als vrijwillige begeleider(s), de cursussen en wordt besloten waar en wanneer de wandelingen gaan starten. Aanmelden kan door te mailen naar .

 

Voor wie? Iedereen
Wanneer? Dinsdag 21 maart 2023
Hoe laat? Om 19.30 uur 
Waar? Unitas Verenigingsgebouw, Omloop 1 in Sint Nicolaasga 

 

 
 

Alle datums

  • 21 maart 2023 19:30 - 22:30


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!