Menu

Intocht Sinterklaas In Sint Nyk

Categorie
Evenementen
Datum
zaterdag 17 november 2018 14:00 - 16:00
Locatie
Zalencentrum Sint Nyk

Sinterklaas komt naar Sint Nyk!

Samen met zijn Pieten brengt Sinterklaas op zaterdag 17 november een bezoek aan Sint Nyk, waarbij alle kinderen meer dan welkom zijn!

Na het middageten stuiteren de eerste Pieten al rond, om iedereen alvast een beetje op te warmen.

Rond 14.00 uur komt de Sint met zijn gezelschap aan bij het Doniahiem, waar we hem met z’n allen hartelijk ontvangen. Vervolgens lopen we dan (langs de Jumbo) naar Het ZalencentrumDeze is trouwens vanaf 14.30 uur geopend.

Eenmaal in Het Zalencentrum wacht ons een vrolijk programma. De Sint intocht is natuurlijk vooral een feest voor de kinderen. Bij deze dan ook een vriendelijk verzoek aan de ouders om er voor te zorgen dat álle kinderen het goed kunnen horen en zien.

Naast zingen, dansen en lachen is er ook aandacht voor de winnaars van de kleurwedstrijd. De kleurplaten worden uitgedeeld op school, wanneer Sint Maarten geweest is. Kleurplaten kun je inleveren tot en met vrijdag 16 november 18.00 uur, bij de Jumbo. Bewoners van Maeykehiem mogen de kleurplaat op Maeykehiem achterlaten.

Heel veel succes en we zien je graag op 17 november!

 
 

Alle datums

  • zaterdag 17 november 2018 14:00 - 16:00

Powered by iCagendaHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!