Menu

zoeken

08032021 AndersLANGWEER – Brasserie AnderS in Langweer is sinds de coronamaatregelen open gebleven. Eigenaar Auke Sonsma is niet bij de pakken neer gaan zitten. ,,Je moet het positieve uit de situatie blijven halen.”

Brasserie AnderS in Langweer is vanaf het eerste moment gaan bezorgen en startte met de afhaaldienst. ,,Ik heb niet getwijfeld of ik door moest gaan”, zegt Sonsma, ,,Ik moet wel. Alle drie medewerkers hebben een vast contract en ik heb ze straks ook weer nodig. Je kunt niet zomaar opnieuw beginnen.”

Zicht op een openingsdatum heeft de horecagelegenheid nog niet. ,,We moeten steeds onze grenzen verleggen. Je doet tegenwoordig geen eten meer op een bord, maar in een bakje. Je mist die presentatie. Net als de gezelligheid en de mensen. Tegenwoordig zijn wij voor tien uur ’s avonds thuis. Dat hoort niet zo. Ik merk dat de gasten die gezelligheid ook missen. Dat dan zoveel vaste gasten uit de regio halen eten op komen halen en laten maaltijden bezorgen, vind ik heel bijzonder. Daar ben ik ontzettend blij mee.”

Lees het hele verhaal in de komende De Zakenman van vrijdag 12 maart 2021.

Foto: De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!