Menu

zoeken

240101 SintNyk HetWapenvanFriesland c PartyrosCafé Het Wapen van Friesland in Sint Nicolaasga wordt op zondag 21 januari 2024 omgetoverd tot een Vrienden van Amstel Live Café. Het gaat om het enige bezoek van het evenement in de provincie Friesland. ,,Wy pakke dêrom ek grut út’’, zeggen de verheugde uitbaters Reggy Meurs en Johan Galama.

Het café is vanaf twee uur ‘s middags geopend, ,,It wurdt ien grut feest.’’ Muziek is er van de band Plus Us en ook een draaiend rad, waarbij bezoekers vele leuke prijzen kunnen winnen. De hoofdprijs is - dezelfde avond nog - een avondje uit naar Vrienden van Amstel LIVE in de Rotterdam Ahoy.

De winnaar wordt aan het einde van de middag met een paar vrienden opgehaald met de speciale Amstelbus, waarmee alle winnaars van de geselecteerde Amstel-kroegen uit heel het land naar Rotterdam worden gereden. Nog dezelfde avond kunnen de prijswinnaars genieten van het concert. Na afloop worden alle winnaars weer teruggebracht.

De Vrienden van Amstel LIVE is een Nederlandse concertreeks, die jaarlijks plaatsvindt in Ahoy plaatsvinden. Jaarlijks zorgen artiesten van Nederlandse bodem voor mooie optredens en een wervelende show.

Meer informatie is te vinden op de Facebook- en Instagram pagina van Het Wapen van Friesland.

Foto: Partyros



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!