Menu

zoeken

jumbo altenburgSINT NICOLAASGA - Tijdens de merkedagen maar ook bij de opbouw van de kermis staat de Jumbo Altenburg middenin het feestgewoel van Sint Nicolaasga. Toch is er komende week volop gelegenheid om te parkeren. 

,,We hebben goede afspraken met de Vereniging voor Volksvermaken, de kermisexploitanten en de Sint Nykster horeca om de overlast zoveel mogelijk te beperken", legt Jan Altenburg van de Jumbo uit. ,,Achter de winkel is voldoende parkeergelegenheid." De parkeerplaats achter de supermarkt is gewoon bereikbaar. Als extra service  bezorgt de Jumbo in de Merkeweek de boodschappen gratis thuis.

De openingstijden zijn tijdens de Merkeweek aangepast. De Jumbo is maandag tot en met woensdag van 8.00 tot 20.00 uur geopend. Donderdag is de winkel gesloten. Openingstijden vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Zondag is de winkel van 11.00 tot 18.00 uur open.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!