Menu

zoeken

160621 Foto nieuwe auto en fiets Hof en Hiem ThuiszorgSINT NICOLAASGA - Sinds vorige week heeft regio Sint Nicolaasga meer kleur op straat. De auto’s van Hof en Hiem Thuiszorg zijn in een nieuw jasje gestoken.

In zes jaar tijd heeft Hof en Hiem Thuiszorg zich ontwikkeld tot een zelfstandige en volwassen poot van Hof en Hiem. De thuiszorgtak richt zich specifiek op ouderen.

De felgele kleur van de thuiszorgauto’s staat haaks op het wat stoffige imago dat seniorenzorg onterecht heeft, aldus Hof en Hiem. De gemoderniseerde huisstijl zorgt voor een frisse uitstraling. Een reactie van één van de medewerkers op de ‘make-over’:  ”Met deze zonnige auto’s gaan we stralend op weg! Dat zal de zichtbaarheid van ons team zeker verbeteren!”

Hof en Hiem Thuiszorg is een onderdeel van Zorggroep Hof en Hiem en ondersteunt de zelf- en samenredzaamheid van senioren, zodat zij zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. 

(Foto: Hof en Hiem)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!