Menu

zoeken

160419 Samenwerking Maeykehiem Micky Adriaansens en Jan StelwagenSINT NICOLAASGA – Zorginstellingen Triade en Maeykehiem gaan samenwerken. De organisaties hebben onlangs een overeenkomst getekend om kennis, ervaringen en inzichten op het gebied van behandelingen met elkaar te delen.

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicapten-, jeugd- en geestelijke gezondheidszorg. Stichting Maeykehiem richt zich vanuit Sint Nicolaasga op zorg en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking.

Deskundigen, onder wie artsen, orthopedagogen, paramedici en een neuropsycholoog gaan voor beide instellingen werken. Inmiddels werken er zelfs al twee orthopedagogen van Triade bij Maeykehiem. Door de bundeling van krachten hebben beide stichtingen de beschikking over meer expertise en disciplines zodat de vraag van cliënten nog beter kan worden beantwoord met een brede zorg- en dienstverlening.

Bestuurder Jan Stelwagen van Maeykehiem toont zich tevreden. ,,We geven onze behandeling zo de komende jaren een flinke kwaliteitsimpuls en ik verwacht van de samenwerking dat we zó onze vernieuwing en verbreding borgen.” Ria Weitkamp is manager van een expertisecentrum dat Triade de laatste jaren heeft ontwikkeld. ,,Vanuit daar kunnen we waar nodig goed aansluiten en meewerken met andere organisaties. We zijn zeer content met Maeykehiem als eerste samenwerkingspartner”.

(Foto: Maeykehiem)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!