05022016SNVV2SINT NICOLAASGA - De SNVV dames hebben deze week in twee wedstrijden duur punt verlies geleden en zo de aansluiting met de top die in de promotieklasse verloren. Woensdagavond werd in Meppel met  3 - 1  verloren van Maz en vrijdagavond werd in de Doniahal de thuiswedstrijd tegen Steevast uit |Steenwijk met 2 - 3 verloren. Vooral vrijdagavond waren de Sint Nykster geen schim van het team wat vorige week in een prachtige vijfsetter van S.V.I 2 wist te winnen. Trainer Mario Grims had vooraf de ploeg op scherp proberen te zetten maar helaas voor het team en de toeschouwers zat er vrijdagavond niet meer in.

In de eerste set leek het nog goed te gaan en deze werd nog vrij gemakkelijk met 25 - 18 gewonnen.De tweede en derde set waren van SNVV kant slecht. Prachtig opgezette aanvallen werden afgewisseld met knullig balverlies of stranden in het net.  De beide sets waren met  22 - 25 voor de gasten uit Steenwijk. In de vierde set kwam SNVV sterk terug , de verbetenheid kwam terug in het spel dat resulteerde in een 25 - 16 overwinning.

De vijfde set leek eerst ook naar de Sint Nykster te gaan, SNVV kwam met 8  - 4 voor. Steevast liet het er niet bij zitten en dwong SNVV in de verdediging en wonnen zo uiteindelijk verdiend met  14 -16 de set en tevens de wedstrijd.

12 februari kunnen de dames van SNVV, in de thuiswedstrijd tegen drie Reflex, zich revancheren  voor de twee verloren wedstrijden.