snvv sneek 3 125De wedstrijd van Het Wapen van Friesland SNVV-dames 1 tegen VC Sneek dames 3 liep uit op een 1-3-verlies. Ondanks de moeizame afgelopen weken haalden de Sint Nyksters in de Sneker sporthal nog wel enkele punten binnen.

De dames van SNVV begonnen met een gezonde spanning de wedstrijd. De punten in de eerste set liepen gelijk op en beide teams wisten aanvallend bij elkaar te scoren. Tot het eind van de set bleef het spannend, maar helaas won VC Sneek de set met 23-25.

In de tweede set liepen de dames van SNVV een paar punten achter op VC Sneek. Op het eind van de set stonden ze weer gelijk in punten en werd het nog een spannende slotfase. Maar ook deze set verloor SNVV D1`met 24-26.

Met goede moed begon de Sint Nykster dames aan de derde set van de wedstrijd. Ze begonnnen de set met een voorsprong, die ze door wisten te zetten tot het eind. Aanvallend werd er veel gescoord en door een goede blokkering bij het net werd er een reeks punten binnengehaald. SNVV wist de set te winnen met 25-18.

Door de overwinning van de derde set kon de wedstrijd nog gewonnen worden. In de vierde set werden er af en toe wat fouten gemaakt, waardoor SNVV al een paar punten achter liep. Net als in de tweede set wisten de dames van SNVV in de slotfase van de set wel weer op een gelijke stand te komen. Helaas werd deze set verloren met 23-25.

De wedstrijd werd verloren met 3-1. Het wapen van Friesland SNVV dames 1 staat nu op een vijfde plek in de competitie.

• Zaterdag 9 maart 2024 17:00 uur Doniahal SNVV D1 - Donitas DS 5