Menu

zoeken

230726 SintNyk VISkaravaan c OnsGenoegen 8 1000Jonge hengelaars kregen in de zomer van 2023 in SInt Nyk les in een goede voorbereidingGedurende twee dagen lang worden deze zomer de Europese Kampioenschappen Dobbervissen 2024 langs het Prinses Margrietkanaal te Spannenburg gehouden. De Europese top van hengelaars is op zaterdag 29 en zondag 30 juni present. De organisatie is in handen van Sportvisserij Nederland.

Voor het sportevenement zijn veel vrijwilligers nodig en dan met name wedstrijdcontroleurs. De organisatoren deden eerder al een oproep aan sportvissers om zich voor de speciale cursussen aan te melden. De voorkeur werd aan lokale vrijwilligers gegeven. Normaliter vindt deze cursus plaats in Bilthoven, maar de extra cursussen werden ditmaa;l Drachten en Steenwijk gegeven. De geslaagden van de tweedaagse cursus worden direct ingezet worden bij het EK.

Foto: Menno Dijkstra



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!