Menu

zoeken

240225 SintNyk libre 1 jappie de grootEen kolossale beker voor libre-winnaar Jappie de Groot tijdens het Open Biljarttoernooi 2024 in Sint Nyk. Links voorzitter Theo Bouwhuis van de organiserende biljartclub De Bargebeck.Met maar liefst 96 deelnemers was het Open Biljarttoernooi 2024 van BC De Bargebeck in Sint Nicolaasga zeer geslaagd. De grote zaal was weer het strijdtoneel met vier wedstrijdtafels, waarop 64 libre-spelers en 32 driebandspelers hun krachten konden meten.

Bij libre stonden Gerard Postma, Mirjam de Jong, Martijn Agricola en Jappie de Groot in de halve finale. Hierbij was Jappie de Groot net iets sterker dan Gerard Postma, en Martijn Agricola net iets sterker dan Mirjam de Jong. De finale was pittig, maar Jappie de Groot wist de beker te bemachtigen.

De organisatoren van biljartclub De Bargebeck zeiden heel trots te zijn op het feit dat er dit jaar veel dames bij libre meededen. Vier dames haalden zelfs de kwartfinale.

Bij de laatste vier in de driebanden was Roelof Rorije sterker dan Wilco Kuipers. Roelof Lolkema het net niet van Erwin van Boxtel winnen. De zeer spannende finale werd uiteindelijk beslist in het voordeel van Roelof Rorije.

Energy4all
Met bijdragen van sponsoren, de opbrengst van een loterij en deel van de inleg is een bedrag van 1450 euro bijeengehaald voor de stichting Energy4all, die zich voor de strijd tegen stofwisselingsziekten inzet. Ambassadeur Wietske Meijer kon de waardebon persoonlijk in ontvangst nemen.

Foto's: De Bargebeck

Driebandenwinnaar Roelof Rorije (rechts) krijgt de beker uit handen van Theo Bouwhuis.240225 SintNyk 3banden 1 roelof rorije 04

 

Ambassadeur Wietske Meijer van Energy4All krijgt de waardebon van 1450 euro van bestuurslid Roelof Lolkema.240225 SintNyk energy4all 14500 03



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!