In de 240203 VVI FVC 1thuiswedstrijd tegen FVC uit Leeuwarden had VVI uit Idskenhuizen bij winst goede zaken kunnen doen op de ranglijst. Helaas zat dat er zaterdag 3 februari 2024, behoudens een deel van de eerste helft, niet in.

FVC begon goed aan de wedstrijd. Gelukkig keepte Jelle Jelsma vandaag een geweldige partij en wist hij de eerste kansen van de tegenstander onschadelijk te maken. Daarna nam VVI het over en kreeg een aantal mogelijkheden om te scoren maar slaagde daar niet in. Ruststand 0-0.

In de gesprekken tijdens de rust hadden de supporters van VVI goede hoop dat er gewonnen zou kunnen worden, gezien het spelbeeld van voor de rust. Helaas dacht FVC daar anders over. De Leeuwarders waren de tweede helft de bovenliggende partij en kregen behoorlijk wat kansen.Man van de wedstrijd Jelle Jelsma bleek ook nu niet te passeren en wist zijn doel schoon te houden. Eenmaal leek het erop dat hij toch werd verslagen maar gelukkig voor VVI was er sprake van buitenspel.

In de allerlaatste minuut kreeg de thuisclub nog een grote kans op een geniepige 1-0. De kans werd gemist en dat was eigenlijk ook wel terecht.

VVI speelt zaterdag 10 februari 2024 de uitwedstrijd tegen SC Berlikum. Aanvang 14.30 uur.