Menu

zoeken

Volop belangstelling voor de Belgische topbiljarter en oud-wereldkampioen Raymond Ceulemans tijdens de officiële ingebruikname van het nieuwe biljart in verpleeghuis De Flecke in Joure. Hij laat een geslaagde stoot met zijn linkerhand zien.De inschrijving voor het Open Biljarttoernooi 2024 van Biljartclub De Bargebeck in Sint Nicolaasga is van start gegaan. Het driedaags evenement wordt in het laatste weekend van februari 2024 gehouden. Aan het evenement is een goed doel gekoppeld. De opbrengst gaat naar de Stichting Energy4All, die zich inzet voor het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

De finale van het Open Biljarttoernooi in Sint Nyk is op zondag 25 februari 2024. De vrijdag en zaterdag ervoor vinden de voorrondes plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit drie spelsoorten: driebanden, libre of beide. Opgave kan via dit opgaveformulier.

Foto: Noordoost.nl

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!