Menu

zoeken

Hapkido Martial Arts Martin Zingel Pierre van BenthumMUNCHEN (D) - Martin Zingel, directeur en martial arts leraar van AWBZ-zorginstelling De Oase in Follega, heeft in het Duitse München de Special Award tijdens het achtste internationale Munich Hall of Hanour Martial Arts gala gewonnen.

De onderscheiding gaat naar personen die veel voor de martial arts betekenen of speciale prestaties hebben neergezet. Zingel, driemaal wereldkampioen in de zelfverdedigingssport Hapkido, is de eerste Nederlander die deze prijs heeft gewonnen. Ook groepsleider en martial arts leraar Pierre van Bentum van De Oase viel in de prijzen. Hij mocht de award voor International instructor of the year in ontvangst nemen.

Om het resultaat te vieren worden er de komende tijd gratis proeflessen Hapkido en Taekwondo in De Oase georganiseerd.

Lees ook: Weerbaarheid door Hapkido

Martin Zingel neemt prijs in ontvangst (Foto: De Oase)

Hapkido Martial Arts Martin Zingel

Pierre van Benthum (tweede van rechts), daarnaast Martin Zingel en aan de rechterkant zoon Marnix Zingel (Foto: De Oase)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!