Menu

zoeken

01111061 voetbalveld lijnen trekkenLANGWEER - Een door blessures gehavend VV Langweer heeft afgelopen zondag slechts een punt overgehouden aan het duel met Sint Jacob. Hierdoor mist het voetbalelftal uit het watersportdorp voorlopig de aansluiting met de top in de vijfde klasse B.

Voor trainer Guido Pen was het vooraf flink puzzelen. De ziekenboeg van de Langweerders puilt momenteel uit, waardoor er een zowel voor de bank als de basiself een beroep gedaan moet worden op jeugdspelers. In de eerste helft moest ook Marc de Groot het veld verlaten, met een naar verluidt ernstige blessure. 

De eerste helft hield het jeugdige Langweer stand en werden de nodige kansen gecreëerd. Daar stonden ook enkele mogelijkheden voor de tegenstander tegenover. Beide teams wisten het net niet te vinden en gingen met een brilstand de kleedkamers in. 

Twintig minuten voor tijd opende spits Sander Drost de score, nadat zowel Langweer als Sint Jacob de nodige kansen niet wisten te verzilveren. Het doelpunt bleek niet voldoende. Sint Jacob voerde de druk op en wist in de slotminuut toch nog het net te vinden. 

VV Langweer speelt aankomende zondag tegen hekkensluiten Wispolia, dat nog geen enkel punt wist te verzamelen. Voor trainer Guido Pen zal het uitgelezen moment zijn om, ondanks de waslijst aan blessures, aan het vertrouwen te tanken. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!