Menu

zoeken

04062656 Veld geslotenIDSKENHUIZEN / SINT NICOLAASGA / LANGWEER - De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) heeft de competitie-indeling voor het aankomende voetbalseizoen bekendgemaakt. De tegenstanders van VVI, Renado en VV Langweer kennen weinig geheimen. Bijzonder affiche is in ieder geval wel de derby VVI - SC Joure. 

160701 Competitie indeling VVI

VVI
Voetbal Vereniging Idskenhuizen komt in 2016/2017 uit in de zaterdag tweede klasse I. Veel van de tegenstanders kwamen de Idskenhuizers vorig seizoen ook al tegen. Aansprekend is natuurlijk SC Joure, dat als kampioen van de derde naar de tweede klasse promoveerde. 

Bron: KNVB

Renado
Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga is ingedeeld in de zondag vierde klasse A. Alhoewel er in vergelijking met vorig jaar wel nieuwe clubs zijn ingedeeld, zijn het geen onbekende namen voor de Sint Nyksters. De roodwitten hoeven in ieder geval niet ver te reizen. Uitgezonderd RKO uit Rutten, komen alle ploegen uit het zuiden van Friesland. 

160701 Competitie indeling Renado
Bron: KNVB

VV Langweer
Ook Voetbal Vereniging Langweer treft bijzonder veel tegenstanders, die vorig jaar ook op de wedstrijdformulieren stonden. De roodhemden mogen in de zondag vijfde klasse B opnieuw een gooi naar promotie te doen. 

160701 Competitie indeling VV Langweer
Bron: KNVB



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!