300416vvizuidhorn 1IDSKENHUIZEN - VVI is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Zuidhorn. Door een penalty diep in de tweede helft werd de eindstand 0-1 voor de Groningers.  Over en weer de nodige irritaties in het veld wat leidde tot voor beide teams in 3 gele kaarten.

In de eerste helft waren er voor zowel voor VVI als Zuidhorn een aantal kansen maar beide teams kwamen in de eerste helft niet tot scoren. In de tweede helft kwamen de mannen van trainer André Semplonius  opportunistischer uit de kleedkamer wat resulteerde in een aantal kansen voor de Idskenhuisters. Thijs Postma kreeg nog wel de beste kans op de 1 -0 maar hij miste . In de 73 ste minuut was het de aanvallen van Zuidhorn die over zijn eigen benen struikelde maar de scheidsrechter zag hier een overtreding in en de toegekende penalty werd buiten bereik van VVI doelman Jan Dick Postma in het net geschoten.  Met deze eindstand blijft VVI op de vijfde plaats steken met 10 punten minder op nummer vier

300416vvizuidhorn 2Broekster Boys en 6 punten voorsprong op CVVO uit lemmer

Rest VVI nog twee wedstrijden, 7 mei de laatste thuiswedstrijd thuis tegen ONT en een week later de allerlaatste competitie wedstrijd tegen buur CVVO. Hoewel beide wedstrijden niet veel meer aan de stand van VVI kan veranderen is de ploeg verplicht om voor hun trouwe supporters nog twee keer alles te geven om zo het seizoen af te sluiten met een keurige vijfde plaats.

(foto's: De Zakenman)