Menu

zoeken

Ouwsterhaule kat Elian gevondenZwerfdierenopvang De Nomadenhof in Sneek heeft sinds zaterdag 17 februari 2024 een zwartwitte kater in huis. Het tweejarige beestje is in de omgeving van de Gaestdyk in het dorp gevonden. Drie dagen eerder – op woensdag 14 februari – is vlak in de buurt een roodwitte kater gevonden. De nog jonge poes van zo’n zes maanden heeft een belbandje om. Eigenaren kunnen contact opnemen met de dierenopvang.

Bij de foto: Een van de poezen die in de buurt van de Haulsterbossen bij het voormalig stort van Ouwsterhaule is gevonden, kan naar een nieuwe eigenaar. ,,Elian was erg schuw, maar begint heel langzaam te ontdooien’’, aldus De Nomadenhof. ,,Een liefdevol huisje waar hij de tijd krijgt om zichzelf te ontwikkelen’’ zou zijn nieuwe plekje kunnen worden. ,,Het zou fijn zijn als hij daarbij hulp krijgt van een sociaal kattenmaatje.’’

Foto: De Nomadenhof



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!