Menu

zoeken

151023 WestersypenSCHARSTERBRUG - Het voorhuis van zorgboerderij Westersypen in Scharsterbrug wordt geschikt gemaakt voor twee nieuwe bewoners. Ook komt er een ontvangstgedeelte, vergaderingruimte en opslag.

,,Wy ha nog altiten te meitsjen mei in wachtlist", stelt Fokje Agricola van woonzorgvoorziening Westersypen, ,,De komst fan de twa keamers lost dit net op, mar jout ús wol mear mooglikheden. De beide keamers binne ek al fersein." 

Direct nadat de gemeente de vergunning voor de interne verbouwing had afgegeven, zijn de werkzaamheden begonnen. ,,Wy binne minsken fan de soarch. Trochpakke." 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf A. Fekken uit Scharsterbrug. Agricola hoopt dat de werkzaamheden voor de kerst zijn afgerond. Als de twee nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen, biedt Westersypen onderdak aan elf mensen met een dementieel beeld. 

(Foto's: De Zakenman)

151023 Westersypen interne verbouwing



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!