Menu

zoeken

Harmen KuperusHarmen Kuperus uit Sint Nicolaasga geeft topkeeper Andries Noppert extra training om hem weer op het goede spoor te krijgen. De Jouster heeft externe hulp ingeschakeld om zijn oude vorm en goede gevoel als doelman bij Sportclub Heerenveen terug te krijgen. Een van de privétrainingen was woensdagmiddag op het veld van de Jouster voetbalclub.

De privétrainingen worden wekelijks gehouden en Harmen Kuperus vraagt geen vergoeding. Reden voor het uitstapje is een verstoorde verhouding met de huidige trainer van Sportclub Heerenveen. Kuperus wil in de Leeuwarder Courant, die over de trainingen berichtte, geen commentaar geven. De extra lessen zijn in goed overleg tussen Andries Noppert en de Heerenveense voetbalclub.
De keeperstrainer uit Sint Nicolaasga werkte eerder succesvol met Noppert samen in de jeugdopleiding van Sportclub Heerenveen en bij Go Ahead Eagles. Kuperus’ laatste club was FC Groningen, waar hij vorig seizoen vertrok. Hij is momenteel keeperstrainer van het Surinaamse elftal en werkt aan het trainersplatform VTON in Heerenveen.

Meer op LC.nl

Foto: VTON

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!