Menu

zoeken

8521 op weg naar de Miljoenen! Ben jij uitgeloot en wil je mee met de bus naar Linda? Scan dan deze code en geef je op! - 1Vijftig inwoners van Sint Nicolaasga met de postcode 8521 zijn uitgenodigd voor het bijwonen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht, die op SBS6 wordt uitgezonden. Ze mogen elk een introducé meenemen. Een van de gelukkigen, Wietze Kramer, heeft inmiddels twee bussen geregeld. Ze gaan op donderdag 11 april 2024 naar de Banijay Benelux studio's Amsterdam, de uitzending zelf is drie dagen later, op zondag 14 april 2024. Degene die mee willen, kunnen bijgaande qr-code scannen om zich op te geven voor de busreis.

De deelnemers uit Sint Nicolaasga waren eind januari al geïnformeerd. Alle deelnemers hebben de kans om de studio als miljonair te verlaten. De finalist speelt mee in het 'Gouden Koffer Spel' en kan hiermee een geldbedrag tot vijf miljoen euro winnen.

Het toeval wil dat Toaniel Sint Nyk dit seizoen een toneelstuk had, waarin Kramer de rol als Fred de Patatbakker speelde. Daarin miste hij de straatprijs omdat zijn vrouw de Postcodeloterij net had opgezegd. Nu valt Kramer wel in de prijzen, want net als alle andere deelnemers die de tv-show bezoeken krijgt ook hij na afloop in elk geval een aardigheidje mee.

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!