Menu

zoeken

240224 LangweerPriuwkedei2024 1 1000Maikel en Marijke Mansour van restaurant ‘t Jagertje in Langweer waren enthousiast over de twaalfde editie van de Priuwkedagen. Gedurende twee dagen kwamen in totaal driehonderd deelnemers aan de proeverijdagen langs. De keukenbrigade had beide avonden – vrijdag en zaterdag – behoorlijke drukte.

Zeven horecabedrijven in Langweer deden weer aan de Priuwkedagen mee. De paddenstoel shiitake stond dit jaar centraal. Iedere uitbater maakte er zijn eigen gerecht van. Voor de deelnemers was het aanbod gevarieerd en smakelijk. Deelnemers waren Eetcafé het Wapen van Langweer, Noflik by Zwigt & Bosma, Brasserie AnderS, Restaurant ‘t Jagertje, Eetcafé De Drie Zwaantjes, Cafétaria-IJssalon ‘t Hoekje en Restaurant-Pizzeria La Buona Cucina.

Op de foto boven:

Drukte in de keuken van 't Jagertje met van links naar rechts eigenaar en chef-kok Maikel Mansour, zelfstandig kok Kevin Cox, eigenaresse Marijke Mansour en freelancer Richard van Wieren.

Foto's: Menno Dijkstra

240224 LangweerPriuwkedei2024 3 1000



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!