Menu

zoeken

240223 SintNyk ItKlimmerbled flexvakantie 1Op Sterrenschool ‘It Klimmerblêd’ in Sint Nicolaasga zijn in de voorjaarsvakantie twee groepen kinderen naar school geweest. De rooms-katholieke basisschool maakt gebruik van de regeling flexibele vakanties. Onder andere in de voorjaarsvakantie mogen de kinderen naar school en kunnen dan op een ander moment vakantie vieren.

In totaal zijn ruim veertig kinderen in de week van maandag 19 tot en met vrijdag februari 2024 op school geweest. Naast hun taal-, reken- en leeswerk hebben ze samen aan het thema ‘wilde dieren’ gewerkt. Dit thema is breed uitgewerkt door alle kinderen en met een mooie gezamenlijke presentatie afgerond.


It Klimmerblêd maakt al enige jaren gebruik van de mogelijkheid om de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en één week van de meivakantie op een flexibele manier aan de ouders en de kinderen aan te bieden. De ouders kunnen op een ander moment samen met hun kinderen op vakantie gaan buiten de reguliere schoolvakanties. Een kwart van de ouders maakt van deze mogelijkheid gebruik.

Open dag
Ouders die meer informatie over de regeling en over de school willen hebben, kunnen maandag 11 maart 2024 terecht op een informatieavond. Op woensdag 13 maart is er een open dag op de school.

Foto's: It Klimmerblêd

240223 SintNyk ItKlimmerbled flexvakantie 2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!