Menu

zoeken

16060859 A6 fileScharsterbrug – Verkeer op de A6 moet vanaf maandag 13 juni rekening houden met overlast als gevolg de aanleg van het knooppunt bij Joure. De rijstroken vanaf de Skarsterrienbrug naar de rotonde worden versmald, terwijl een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur geldt. Met de maatregel wil Rijkswaterstaat ruimte aan het werkverkeer bieden. De situatie duurt tot het einde van dit jaar.

Het werk aan de fly-overs van en naar Sneek beginnen binnenkort ook. Het voorbereidende werk is in volle gang. Gebr. Van der Lee heeft het zandbed al klaar liggen. De ongelijkvloerse kruising krijgt zand uit de Langwarder Wielen, die tot 2.30 meter is uitgediept.

Bij de foto:

Het verkeer tussen Lemmer en Joure heeft momenteel flink overlast van de asfalteringswerkzaamheden. Aan het begin van de afzetting staat regelmatig een file.

 

16060860 A6 asfalteren

 

(Foto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!