Menu

zoeken

060516ULESPRONG KIOSKSINT NICOLAASGA – Sytze en Joekje Banga uit Scharsterbrug nemen de kiosk op recreatieterrein De Ulesprong in Sint Nicolaasga over van Lammert de Boer. De eigenaar van Bar De Gaast is daarmee gestopt. Doel van de nieuwe uitbaters is om vaker open te gaan.

De Banga's exploiteren zo'n vier vestigingen van Ballorig, waaronder die in Sneek. ,,In de zomer is het erg rustig in die vestiging. Op de mooie dagen gaat dat personeel naar Sint Nyk. Bij slechte weersomstandigheden zal het bij Ballorig weer drukker zijn”, legt Sytze Banga uit.

In de kiosk worden onder andere snacks, broodjes, koffie, frisdrank en ijs verkocht. ,,Een beetje in de stijl zoals Picknickers in Terherne. Een simpel concept, maar waar mensen wel terecht kunnen voor een eenvoudige plate.”

De laatste dagen is alles klaargemaakt, zodat de kiosk zaterdag al open kan. ,,We hebben het nodige vervangen en opgekalefaterd. Ook hebben we het terras uitgebreid. Doel is om meer service te bieden door meer open te zijn. Als het weer een beetje gangbaar is zijn we op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf half twaalf tot zes of zeven uur geopend. Op doordeweekse dagen kunnen mensen dan 's middags bij ons terecht en in de vakanties ook 's ochtends”, aldus Banga.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!