Menu

zoeken

240315 Langweer Ochtendrun538 1000De drie Langweerder vrienden (van links naar rechts) Oane Noppert, Gabe de Vries en Piet van der Weij in het Olympisch Stadion in Amsterdam.Drie Langweerder vrienden hebben meer dan 17.000 euro voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht ingezameld. Gabe de Vries, Oane Noppert en Piet van der Weij deden zaterdag 16 maart 2024 ook mee aan de 538 Ochtendrun, een loop van 5,38 kilometer in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat deden ze samen met 535 andere deelnemers, onder wie een groot aantal Bekende Nederlanders. Het evenement was georganiseerd voor Jeroen van Veen en zoontje Kasper, die in 2022 op vijfjarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor overleed.

Ter verwerking én voor het goede doel loopt Van Veen dagelijks tien kilometer hard om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. Hij doet dat een jaar lang. Het geld wordt besteed aan onderzoek om de behandeling van kinderen met kanker en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

,,We hebben een prachtige dag gehad. Het was indrukwekkend, zo mooi om te kunnen doen en ook erg goed geregeld. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar de sponsoren’’, aldus de drie Langweerders. Vlak voor het live optreden van zanger Niels Geusebroek met het lied Say Goodbye, dat speciaal is geschreven voor Jeroen van Veen en zijn zoontje Kasper, werd bekend gemaakt dat de Ochtendrun in zijn totaliteit 884.890 euro heeft opgebracht.

- Meer informatie bij Prinses Maxima Centrum

Lees ook:



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!