Menu

zoeken

De NLnl doet Thoamashuis 3 Doet-dag van het Thomashuis Sint Nicolaasga heeft dit jaar een bijzondere klus, namelijk het plaatsen van een nieuw schaduwdoek. Dat is mogelijk dank zij een bijzonder gulle gift van Sjouke Bouma, die een fraai bedrag heeft opgehaald met zijn nostalgische veiling in café De Hoeke. In het karakteristieke horecapand in Sint Nyk komt straks de vestiging van TresVers in. ,,We zijn ontzettend dankbaar dat Sjouke ons zo’n warm hart toedraagt.’’

De NL Doet-dag van het Thomashuis op zaterdag 16 maart 2024 trekt ook dit jaar een boel vrijwilligers. Ze steken hun handen uit de mouwen om diverse klussen uitvoeren. Daarbij gaat het onder andere om het snoeien, schoffelen en opfleuren van de tuin, herstelwerkzaamheden en schoonmaken van de dierenweide, het verven van de schuur en plaatsen van een nieuwe schuur.

  • Thomashuis Sint Nicolaasga, Heide 16, SintNyk 9.30-17.30 uur met uitgebreide lunch en thee en koffiepuazes. Voor degene die van ver komen is er ‘s avonds een maaltijd.

Archieffoto: De Zakenman

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!