Menu

zoeken

240302 SintNyk Wolweze Henk JanKoershuisTheatershowOp uitnodiging van Wolwêze Sint Nyk komt bestsellerauteur en inspirator Henk-Jan Koershuis woensdag 13 maart 2024 naar Het Zalencentrum. In een masterclass neemt hij de aanwezigen ,,op energieke wijze mee in de wereld van voeding, gezondheid en gedrag’’. Hij laat mensen anders naar het onderwerp voeding kijken. Het belooft een ,,energieke sessie’’ te worden, aldus Henk-Jan Koershuis.

Met zijn ervaring als sportvoedingsdeskundige van een groot aantal (inter-)nationale topatleten heeft hij de nodige kennis opgebouwd. Zelf liep hij ook de marathon onder de drie uur en is hij auteur van het boek De Beste Verliezer, dat nog altijd in de top 100 staat van meest verkochte boeken.

Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis is een veel gevraagd spreker. De ,,enthousiaste, nuchtere Tukker met een eigen stijl’’, zoals hij zichzelf omschrijft, vindt voedingspatroon van de gemiddelde Nederland nog verre van gezond is. Volgens hem is de ,,epidemie van overgewicht en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels’’ alleen te stoppen door anders tegen ons voedingspatroon aan te kijken. Hij verkondigt een boodschap over radicaal anders eten en radicaal anders boodschappen doen.

  • Woensdag 13 maart 19.30 Zalencentrum Sint Nyk.
  • Kaarten €5,00 en verkrijgbaar bij de Jumbo Jan Altenburg in Sint Nyk
  • www.debesteverliezer.com


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!