Menu

zoeken

230422 SintNyk fitheidstest 5 1000

Wolwêze Sint Nyk organiseert in maart en april 2024 een aantal bijeenkomsten over fitheid, gezondheid, valpreventie en de dood. Ze worden in de kleine gymzaal en in Zalencentrum Sint Nyk gehouden.

De serie van vier bijeenkomsten begint zaterdagochtend 2 maart met de fittest voor mensen van alle leeftijden in de kleine gymzaal. Daar worden deelnemers in blokken van een uur op verschillende onderdelen op het gebied van gezondheid getest.

Voedingsdeskundige Henk Jan Koershuis geeft op woensdagavond 13 maart een lezing over voeding, gezondheid en gedrag. Hij doet dat in Zalencentrum Sint Nyk. Kaarten voor de avond zijn bij Jumbo Jan Altenburg verkrijgbaar.

Huisartsen geven op zaterdagmiddag 6 april uitleg over allerlei zaken rondom overlijden. Van 14.00 tot 18.00 zijn bezoekers welkom in Zalencentrum Sint Nyk.

Voor zeventigplussers is er een driedaagse cursus valpreventie. Allerlei zaken rondom het voorkomen van vallen maar ook het vallen zelf komen voorbij. Geïnteresseerden kunnen terecht in de kleine gymzaal in Sint Nicolaasga. De cursus is op de dinsdagen 9, 16 en 23 april.

Foto: Menno Dijkstra

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!