Menu

zoeken

151102 Spokentocht Langweer griezelenDe verschillende organisaties in Langweer hebben besloten om aankomende zaterdag niet deel te nemen aan de Nacht van de Nacht. ,,De reden is dat we al jaren een prachtige spokentocht hebben. Als daar nog een evenement bij zou komen leidt dit de aandacht weer af van deze organisatie", legt voorzitter Johan Hielkema van Vereniging Promotie Langweer (VPL) uit. 

De Friese Milieu Federatie kondigde aan dat verschillende dorpen, waaronder Langweer, tijdens de Nacht van de Nacht in plaats van de straatlantaarns kaarsen als sfeerverlichting zouden fungeren. Dit om het belang van het duister te onderstrepen. Aanvankelijk heeft het dorp bij het eerste overleg gezeten, maar vervolgens is er tussen de organisaties onderling besloten om er niet mee verder te gaan. 

Jeugd Evenementen Langweer organiseert zaterdag al voor de derde keer de spokentocht in en rondom het watersportdorp. Vorig jaar namen zo'n tweehonderd mensen er aan deel. Het evenement staat in het teken van allerlei spannende elementen, griezels en enge opdrachten. De spokentocht is voor zestien jaar en ouder. Jongere deelnemers zijn volgens JEL onder begeleiding van een zestienplusser ook welkom. Inschrijven kan bij het Wapen van Langweer vanaf 20.00 uur.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!