Menu

zoeken

161010 SintNyk foutparkeren Foto WietskeZonderland 001Het parkeergedrag van enkele inwoners van Sint Nicolaasga leidt nog altijd tot ergernissen. Dorpsbelang krijgt nog regelmatig klachten van geparkeerde auto's, die soms zelfs het complete trottoir blokkeren waardoor wandelaars de weg op moeten.

,,Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We wijzen op de eigen verantwoordelijkheid van de mensen", geeft voorzitter Jeltje Steneker van Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga aan. Op vrijwel iedere dorpsvergadering komt het parkeergedrag van enkele dorpsgenoten ter sprake. ,,Wij kunnen ook niet veel meer dan de problematiek aan gemeente en politie voorleggen, maar die doen daar ook niets mee."

Steneker hoopt dat de Sint Nyksters zelf inzien dat bepaald parkeergedrag tot ergernissen kan leiden. ,,Het is misschien niet altijd leuk misschien, maar uw buurman of -vrouw er ook eens op aan."

(Foto: Wietske Zonderland)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!