wORKUM vvi 2 3 4WORKUM - In de laatste wedstrijd voor de winterstop moest VVI aantreden in Workum. Pas om 15.15 uur begon VVI sterk aan de wedstrijd. Rutger Portena scoorde na 10 minuten zijn eerste officiƫle doelpunt voor VVI 1. Hij knalde van afstand de 0 - 1 in de kruising.

Tot de rust gebeurde er niet zoveel meer. De ploegen waren volledig aan elkaar gewaagd. Na 5 minuten in de tweede helft was het al 1- 1, maar na een prachtige lange bal van Ronald de Jong schoot Jan Faber de oranje hemden weer snel naar een voorsprong.

Nadat Johannes Lindeboom er 1-3 van maakte leek de buit binnen maar 5 minten voor tijd werd het toch nog 2-3. Met veel passie en strijd werd deze voorsprong over de eindstreep getrokken en vertrok VVI met 3 heel erg belangrijke punten richting Idskenhuizen.

Volgende week geen wedstrijd voor VVI 1 maar wel genoeg actie op de Stripe met onder andere de VVI top 40!