Logo

renado lemmer 4 1 26SINT NICOLAASGA –Zonder zelf sprankelt te spelen heeft Renado zondagmiddag haar tweede bekerpartij met 4 – 1 weten te winnen van vv Lemmer  Alle doelpunten vielen in de tweede helft waar Henno Hogeling  binnen 10 minuten  met twee doelpunten de juiste richting aangaf.

In de eerste helft waren de wapenfeiten op één hand te tellen. Renado was het betere voetballend elftal creëerde kansen maar wist het niet in doel[punten om te zetten. Na de rust werd het beter met  een attente Henno Hogeling in de spits , dit tot grote vreugde van zijn vriendenploeg, was het verschil snel duidelijk , Met doelpunten van Martijn van der Heide en Frits de Jong werd de voorsprong uitgebouwd naar 4 – 0. In de slotminuut kon Lemmer de spreekwoordelijke eer nog redden toen een vervelende stuiterbal nog achter  Renado Pieter de Vries belande

Komende week volgt nog de bekerwedstrijd tegen Black Boys waarna de competitie kan beginnen