renado Thor 1 0 4SINT NICOLAASGA  - Met een benauwde 1-0 overwinning op THOR en het verlies van Oosterlittens bij DTD, heeft Renado zich gehandhaafd in de derde klasse. Bij het eindsignaal gingen de handen in de lucht bij de spelers en technische staf van het Sint Nykster team. Een puike prestatie van deze gehele vernieuwde jonge ploeg.

Het lukt Renado tegen THOR maar niet om het spel naar zich toe te trekken. Aanvallend was het allemaal wat slapjes en echt gevaarlijk werd het niet. Ook THOR bakte er aanvallend weinig van zodat het niet echt een boeiend duel werd. Verdedigend stond het goed en nu Harry van de Werf meer in het centrum speelt ontwikkeld de jonge verdediger steeds meer als vaste waarde voor het elftal die zeker het niveau aankan.

In de tweede helft werd het niet veel beter en het venijn zat duidelijk in de laatste 20 minuten toen Renado na enkele wissels meer vat kreeg op Thor en kansen kreeg. Geluk hadden de Sint Nyksters dat THOR in de 85ste minuut de bal gelukkig voor Renado op de lat schoot. Een minuut later werd Reggie Meurs goed aangespeeld die met een fanatisch pass Rick van Veen wist te bereiken en die met een strak schot de niet onbekende doelman in Sint Nyk Jesse Bilstra kansloos passeerde en de bevrijdende overwinning op zijn naam schreef voor de Renado.

(Foto’s: De Zakenman)

renado Thor 1 0 1renado Thor 1 0 2renado Thor 1 0 3renado Thor 1 0 4renado Thor 1 0 5renado Thor 1 0 6renado Thor 1 0 7renado Thor 1 0 8renado Thor 1 0 9renado Thor 1 0 10renado Thor 1 0 11.