Logo

VVI STENS 0 1 8IDSKENHUIZEN -  De verwachte kruitdampen na de goede prestaties van VVI werd zaterdagmiddag slechts stofwolken. VVI kon geen echte vuist maken en het werd in Idskenhuizen een verdiende 0- 1 overwinning voor Stiens.

VVI kon maar niet echt in het spel komen. De gevaarlijkste kansen waren voor Stiens. VVI was niet echt gevaarlijk en kon het spel van de laatste duels niet benaderen. Stiens kwam in de 25ste minuut met 0-1 voor nadat  drie VVI verdedigers de bal vergaten weg te werken en Stiens alle gelegenheid gaf tot scoren. De harde kern begon te mopperen. “Het kan toch niet zo zijn dat onze twee fanatiekste supporters er niet zijn (Tjitte Noppert, Crystal Palace en Freddy Hoekstra verjaardagfeestje red.) dat bij het team het maar niet wil lukken” De ruststand was dan ook terecht in het voordeel van Stiens.

Ook in de tweede helft  liep het ook niet echt bij en ondanks het aandringen van VVI bleef het bij stofwolken in het doelgebied van Stiens. Ook Stiens creëerde niet echte kansen. Doelman Jelle Jelsma had niet echt een moeilijke middag. Het bleef dan ook 0-1 voor Stiens en gezien de gehele 90 minuten was dat niet onverdiend.

De laatste drie duels gaan “om des keizers baard”. Er zijn dan wel geen prijzen meer te behalen, maar aan het team de eer om het prachtig seizoen sportief goed af te sluiten.