VVI ZWAAGWESTEINDE 3 5LEEK - Op deze prachtige voetbalavond moest VVI aantreden tegen VEV uit Leek. VEV begint met een veldoverwicht, maar de eerste kansen zijn voor VVI.

Tot twee keer toe wordt een doelpunt van VVI afgekeurd wegens buitenspel. VVI wordt sterker, maar helaas mist ook Davey Lohman een enorme kans en is de ruststand dus 0-0.

Na de thee een zelfde wedstrijdbeeld: VEV wat meer de bal en VVI de kansen. Voor de derde keer deze avond wordt er een VVI doelpunt afgekeurd, nu wegens vermeend duwen van de keeper. VVI keeper Jelle Jelsma moet nog een keer handelend optreden. Daarna zijn er drie beste kansen voor VVI die helaas niet aan Thom, Jelle en Davey besteed zijn.

Zoals zo vaak valt dan het doelpunt aan de andere kant en scoort VEV in de 89e minuut de 1-0. Een enorme domper en dus gaat VVI massaal naar voren om te proberen in ieder geval een gelijkspel uit het vuur te slepen. Topscoorder Davey Lohman zorgt in de allerlaatste minuut voor gerechtigheid en maakt de 1-1.

Al met al waren deze avond de beste kansen voor VVI maar kon iedereen uiteindelijk leven met de 1-1 einduitslag.

Zaterdag is Stiens de volgende tegenstander van VVI op het sportpark de Stripe. Aanvang 14.30 uur

(Foto: archief De Zakenman)