snvv sneek 3 1 6SINT NICOLAASGA - Zaterdagavond was het weer zover. De dames van DiJeMaGo SNVV hadden een wedstrijd in een lege Donihal tegen vc Sneek dames 4. Voor SNVV geen onbekende en er moest hard gevochten worden.

De eerste set hadden de dames van SNVV het lastig. Er stonden gespannen kopjes in het veld. Het ging in de eerste set dan ook moeizaam, maar de dames van SNVV kwamen langzaamaan op stoom. Net iets te langzaam om de set binnen te slepen. De set werd met 22-25 verloren.

De tweede set gaf een heel ander beeld. SNVV speelde weer meer het spel wat we van hen gewend zijn. Hoewel de pass nog steeds niet lekker liep, maakten de dames het voorin beter af en werden er mooie punten gemaakt. De set werd gewonnen met 25-15.

De tweede set begon voor de dames van SNVV niet goed. Al gauw hadden ze een achterstand van 4-0 te pakken. Er moest gevochten en hard gewerkt worden om deze set te winnen. Als snel werd de achterstand ingehaald en ging het gelijk op in deze set. Lange rally’s en mooi verdedigd werk maakte de set tot een eindstand van 29-27 winst.

De vierde set ging in het begin weer gelijk op. Er moest nog steeds hard gevochten worden voor elk punt. Met slimme ballen en mooie aanvallen werd deze set binnengesleept met 25-18.

Met de 3-1 winst van deze wedstrijd staan de dames van DiJeMaGo SNVV dames 1 op een mooie derde plek met 28 punten uit 8 wedstrijden.

Volgende week reizen de dames weer af richting Zwolle. Dit keer moeten ze tegen SVI dames 1.

snvv sneek 3 1 1snvv sneek 3 1 2snvv sneek 3 1 3snvv sneek 3 1 4snvv sneek 3 1 5snvv sneek 3 1 6snvv sneek 3 1 7snvv sneek 3 1 8snvv sneek 3 1 9