Logo

RENADO GORREDIJK 0 0 11SINT NICOLAASGA -  Een strijdvaardig Renado heeft zondagmiddag een dik verdiend punt weten te halen uit het duel tegen Gorredijk.  Aanvoerder Frits de Jong ging voorop in de strijd en nam de rest van het elftal mee. Voetballend was het allemaal ietsje minder dan voorgaande wedstrijden maar door de strijd was het zondag voor het publiek zeker de moeite waard. De eindstand  bleef zoals de wedstrijd begon 0-0.

Gorredijk en Renado gingen de strijd stevig met elkaar aan. Duels om de bal waren fel maar echt binnen de perken.  Echt uitgespeelde kansen waren aan beide zijde op één hand te tellen al ging er van Gorredijk iets meer dreiging uit

De tweede helft eenzelfde beeld maar nu was Renado de iets beter voetballende ploeg. Gorredijk had halverwege de tweede helft alle geluk toen  Rick van Veen door de Gorredijk verdediging snelde en alleen op de keeper af stormde. Gorredijk trok aan de noodrem en torpedeerde van Veen  randje zestien.  De arbiter bestrafte de overtreding waar rood op zijn plaats was.  Renado bleef het proberen maar de strijd deze middag werd beloond met ’n punt waar uiteindelijk beide team tevreden mee waren