vvi Wolega 2 2 7IDSKENHUIZEN - VVI en Wolvega hebben in een meer spannend dan sprankelend duel elk een punt verdiend. Met de 2 – 2  konden beide elftallen tevreden zijn als duurde het tot de slotminuut voordat VVI de verdiende gelijkmaker scoorde.

Beide teams leden te veel balverlies zodat het in Idskenhuizen geen beste wedstrijd werd. De wedstrijd blijft wel lang in het geheugen zitten. Beide teams hielden elkaar in evenwicht en het duurde tot de slotminuten voordat er iets te juichen viel. Het was Wolvega dat het eerst scoorde. Ronald de Jong bracht in dezelfde minuut VVI weer op gelijke hoogte.

Wolvega kwam iets feller uit de kleedkamer en zette VVI onder druk. Na 7 minuten schatte VVI doelman Jelle Jelsma een voorzet verkeerd in en het was Wolvega die daarvan profiteerde en op voorsprong kwam. Lang bleef het spel op en neer gaan. Het lukte beide teams maar niet om het spel te maken. Het duurde tot ruim 75 minuten tot VVI een slotoffensief begon. De ingebrachte Jelle de Lange bracht met zijn snelheid de Wolvega  verdediging in de problemen. Uit een van zijn rushes langs de lijn bracht hij Davey Lohman in stelling die de Wolvega doelman passeerde en VVI in de 84ste minuut op gelijke hoogte schoot. Dezelfde Lohman kreeg twee minuten nog een dot van een kans maar strandde op de keeper.

Komende week kunnen de VVI-supporters massaal naar Grienedyk in Joure om VVI aan te moedigen tegen Sc Joure dat na 3 wedstijden puntloos onderaan staat.

vvi Wolega 2 2 1vvi Wolega 2 2 2vvi Wolega 2 2 3vvi Wolega 2 2 4vvi Wolega 2 2 5vvi Wolega 2 2 6vvi Wolega 2 2 7vvi Wolega 2 2 8vvi Wolega 2 2 9vvi Wolega 2 2 10