Logo

trynwalden renado 2 1 7OENTSJERK – Geheel onnodig heeft Renado zondagmiddag de punten op het sportpark Keatsjemuoiân in Oentsjerk van Trynwâlden laten liggen. De Sint Nyksters verloren in een slechte wedstrijd  met 2 – 1.

Renado kon op het kunstgrasveld geen potten breken. De ploeg wist zich geen raad met de 5-mans verdediging van de tegenstander en kwam niet in het spel. Onoplettendheid in de Renado defensie werd afgestraft betekende de 1 – 0. Geschrokken nam Renado het initiatief en met een goede aanval kwam na een drietal minuten weer gelijk door Rick van Veen die goed aangespeeld door Menno Hartlief beheerst de keepers passeerde.

De tweede helft werd één van de gemiste kansen. Renado kreeg wel de meeste kansen maar geen één trof doel. Pech hadden de Sint Nyksters doordat een zuiver doelpunt geheel onterecht wegens buitenspel werd afgekeurd. In de 80ste minuut werd de Renado-defensie simpel uitgespeeld en Renado wederom op achterstand bracht.

In de laatste tien minuten probeerde Renado het nog wel, maar helaas haalden een aantal  spelers niet het niveau wat ze normaal laten zien. De nederlaag was in het eerste competitieduel een feit.

Komend weekend komt Read Swart op bezoek en aan  de technische staf van Renado om de spelers weer op scherp te zetten.

(Foto's: De Zakenman)

trynwalden renado 2 1 1trynwalden renado 2 1 2trynwalden renado 2 1 3trynwalden renado 2 1 4trynwalden renado 2 1 5trynwalden renado 2 1 6trynwalden renado 2 1 7trynwalden renado 2 1 8trynwalden renado 2 1 9trynwalden renado 2 1 10trynwalden renado 2 1 11