250921VVI Marum 1 2 1IDSKENHUIZEN – VVI is er in de openingswedstrijd van de competitie tegen Marumniet in geslaagd de drie punten te pakken. De ploeg van trainer Bas Bijen werden met 1 – 2 verslagen in een aantrekkelijk duel waar de Idskenhuisters met name in de eerste helft verzuimden om de kansen te benutten.

De eerste helft was zeker de moeite waard om te bekijken. De ploegen hielden elkaar in evenwicht al had VVI wel de meeste kansen, maar het lukte VVI niet de kansen te verzilveren. Aan de andere kant stond doelman Jelle Jelsma van VVI alert te keepen en voorkwam een doelpunt door een uitbraak van Marum prima te pareren,. In de 38ste minuut verliet Hans Semplonius geblesseerd het veld door een opspelende liesblessure. Het spel bleef op en neer gaan, maar beide ploegen hield elkaar in evenwicht en dus de nul voor de thee.

In de tweede helft was het Marum die het initiatief nam en het betere van het spel had. VVI kreeg het moeilijker en werd steeds meer in de verdediging gedrukt. In de 60te minuut kreeg Marum te veel vrijheid in de zestien. De partij benutte deze vrijheid maximaal en kwam, niet geheel onverdiend, op voorsprong. Marum bleef de betere ploeg, maar VVI bleef strijden wat in de 80ste minuut tot de gelijkmaker leidde. Het was Davey Lohman die nadat de inzet van Johannes Lindeboom was gekeerd, de bal in het doel schoot. VVI kon het gelijkspel niet vasthouden al na 3  minuten was het Marum die weer op voorsprong kwam. VVI probeerde met veel inzet nog de gelijkmaker te forceren. Pech voor de Idskenhuisters dat met een inzet de lat werd geraakt zodat de eindstand 1 – 2 bleef.

(Foto’s: De Zakenman)

250921VVI Marum 1 2 2250921VVI Marum 1 2 3250921VVI Marum 1 2 4250921VVI Marum 1 2 5250921VVI Marum 1 2 6250921VVI Marum 1 2 7250921VVI Marum 1 2 8250921VVI Marum 1 2 9