Logo

krqaggenburg langweer 7 0 10KRAGGENBURG-  Na de prima overwinning van 3 – 1 op Kuinre vorige week  startte Langweer vol goede voornemens in het bekerduel tegen Kraggenburg. De Langweerders hielden het precies één helft vol en kregen in de tweede helft maar liefst 7 goals om de oren.

Langweer begon goed aan het duel en had zeker kansen om op voorsprong te komen. Maar de Langweerders speelden onrustig en te wild zodat het menig duel al voor de zestien meter van de Kraggenburg strandde.

In de tweede  werd Langweer van het veld gespeeld en was  het na 4 minuten Kraggenburg die scoorde  en kreeg alle ruimte in de 2e helft  om nogmaals 6 de bal in het net te schieten.

(Foto’s: De Zakenman)

krqaggenburg langweer 7 0 4krqaggenburg langweer 7 0 5krqaggenburg langweer 7 0 6krqaggenburg langweer 7 0 7krqaggenburg langweer 7 0 10krqaggenburg langweer 7 0 12krqaggenburg langweer 7 0 13