05092021 renado kraggenburg 2 3 21SINT NICOLAASGA – Het bekerduel Renado Kraggenburg duurde voor Renado 1 seconde te lang voor een puntje. Kraggenburg scoorde in de allerlaatste seconde de winnende treffer zodat Renado met 2 – 3 het bekerduel verloor tegen de tegenstander uit de Noordoostpolder.

Renado begon hoopvol en het jonge team, waaronder nog een aantal A-junioren, was agressiever. Het voetbal zag er best verzorgd uit. Renado stond na amper dertig minuten verdiend met 2 – 0 voor. Hierna werd het als snel wat minder met de Sint Nyksters en Kraggenburg  maakt nog voor de rust de aansluittreffer.

Na wat omzettingen werd het niet beter Combinaties lukte niet meer. Kraggenburg maakte al snel in de tweede helft de gelijkmaker. De brutaliteit verdween langzaam uit het elftal van Johan van Slooten. In de allerlaatste seconde werd het 2 – 3 wat gezien de hele wedstrijd niet eens onverdiend was.

Komende zondag krijgt Renado een herkansing uit tegen Kuinre die de eerste wedstrijd met 3-1 van Langweer verloor.  Zondag 19 september komt Langweer op bezoek  De ploeg uit Langweer zal zeker ook gebrand zijn om voor een verrassing te zorgen. De Sint Nyksters zijn gewaarschuwd

05092021 renado kraggenburg 2 3 205092021 renado kraggenburg 2 3 505092021 renado kraggenburg 2 3 605092021 renado kraggenburg 2 3 1205092021 renado kraggenburg 2 3 1705092021 renado kraggenburg 2 3 21