04092021emmeloord VVI 4EMMELOORD -  VVI is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de volle buit mee naar Idskenhuizen te nemen. Tegen zondag tweedeklasser Emmeloord werd het  1 – 1. Het was in Emmeloord van beide kanten een slordige duel waarbij VVI, met name in de tweede helft, verzuimde de kansen te benutten.

Het is voor trainer Bas Bijen nog het nodige gepuzzel om uit een selectie van ruim 20 man een keuze te maken. Echt duidelijk werd het deze middag dan ook niet. Al valt het nog niet mee een zestal nieuwe spelers in te laten stromen.

VVI kreeg in Emmeloord over de 90 minuten gezien de beste kansen. In de eerste helft was het VVI die druk probeerde te zetten op het Emmeloord doel, maar tot echte doelrijpe kansen kwam het niet. Ook VVI sluitpost Jelle Jelsma werd het niet echt moeilijk gemaakt zodat de ploegen met 0 – 0 de rust in konden gaan.

In de tweede helft meer kansen voor VVI maar de scherpte ontbrak. Zo was het Gadze Feenstra die vlak voor doel de bal over schoot en even later de bal op de paal schoot. Ook Jelle de Lange wist alleen voor de keeper deze niet te passeren. Beide ploegen hadden zich al een beetje verzoend met een 0 – 0 stand totdat in de 84ste minuut de bal  uit een corner in het VVI doel belandde. Verdiend was het zeker toen 3 minuten later Eelke Faber met een prachtig doelpunt vanaf 20 meter de bal in het net schoot en de eindstand op 1 – 1 aantekende.

VVI zit in het bekerronde met drie teams. Komende zaterdag komt 2e klasser DESZ uit Zwartsluis op bezoek.

04092021emmeloord VVI 104092021emmeloord VVI 204092021emmeloord VVI 304092021emmeloord VVI 5