logo vviDokkum – VVI heeft tegen Be Quik Dokkum een enorm pak slaag gekregen. De Idskenhuisters werden op alle fronten afgetroefd en verloren met maar liefst 8 - 0. Bij de rust stond de ploeg van Bas Bijen al op een achterstand van 5  -0.

Al na 9 minuten kwam VVI op achterstand door een benutte penalty wegens hands. Be Quik Dokkum had deze middag een gemakkelijke middag tegen een slap VVI  en bouwde de voorsprong in 30 minuten uit naar 5 – 0.

Trainer Bas Bijen probeerde met een aantal wissels nog de scoren iets dragelijke te maken, maar niks lukte deze middag. Persoonlijke duels werden verloren en het middenveld van VVI werd overlopen. Be Quik Dokkum scoorde in de tweede helft nog driemaal zodat de einstand 8 – 0 werd.

Met twee thuiswedstrijden de komende weken tegen it Fean 58 en Kollum, is het aan VVI om te laten zien dat de nederlaag in Dokkum een incident was. Gemakkelijk zal het komende zaterdag niet worden. It Fean 58 uit Surhuisterveen troefde Sc Joure af met 7 - 1.