260920 VVI VEV 3 3 4IDSKENHUIZEN – In een aantrekkelijk duel heeft VVV zaterdagmiddag in de tweede competitiewedstrijd met 3 – 3 gelijkgespeeld tegen VEV’67 uit Leek. De ploeg uit Leek was zeker de eerste helft de betere ploeg maar in de tweede helft  was zeker voor de hartwerkende  ploeg van Bas Bijen met de jarige Johannes Lindeboom in de hoofdrol.

De eerste helft was nog geen 7 minuten oud of VVI keek tegen een 0 – 1 achterstand aan. VVI had handen vol werk aan de  snelheid  en beter voetballend  VEV. VVI had dan ook niet te klagen dat het vizier van VEV niet echt op scherp stond.  Na een half uur kwam VVI onverwacht toch op gelijke hoogt door de deze middag vaak ongrijpbare Thom van Lingen.  In de 40e  minuten een ongelukkige actie van Jitze Lindeboom die de bal in eigen doel schoot.

In de tweede helft gooide VVI alle schroom van zich af en met een enorme dosis inzet  werd VEV bestreden. Thom van Lingen maakte in de 57ste minuut de stand weer gelijk. De  uit Sint Nyk afkomstige van Lingen nam de terugspringende bal even buiten het strafschop gebied in één op zijn schoen en met een droge knal passeerde hij de VEV doelman.  VVI kwam in de 73ste minuut op voorsprong door goed doorzetten van Johannes Lindeboom die de bal  vallend voor het VEV doel schot en  die door Mart  de Jong langs de uitlopende VEV doelman werkte.

VVI trok zich daarna onnodig terug en kwam zo in de problemen wat in de 87ste minuut tot de gelijkmaker leidde toen een schot van rand 16 achter doelman Marnix Zandstra belande. In de 90 ste minuut kreeg Johannes Lindeboom, zichtbaar genietend,, van trainer Bas Bijen een publiekswissel en onder applaus van alles wat VVI was gaf dit extra glans aan zijn 30ste verjaardag.

Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende  scheidrechter Blom een applaus van de toeschouwers waarbij beide ploegen tevreden waren met een punt.

Komende week spelen de Idskenhuisters  uit tegen de nog ongeslagen Be Quik Dokkum.

260920 VVI VEV 3 3 1260920 VVI VEV 3 3 2260920 VVI VEV 3 3 3260920 VVI VEV 3 3 5260920 VVI VEV 3 3 6260920 VVI VEV 3 3 7260920 VVI VEV 3 3 8260920 VVI VEV 3 3 9260920 VVI VEV 3 3 10260920 VVI VEV 3 3 11