triniats renado beker 3 0 17BOYL - Renado kwam zondagmiddag op alle fronten te kort in het tweede bekerduel. In Boyl werd tegen derde klasser Trinitas  Renado met 3 – 0 verslagen. Net als vorige week tegen Read Swart werd de wedstrijd binnen twee minuten uit handen gegeven.

De Sint Nyksters begonnen slap wat binnen 10 minuten resulteerde in een 2 – 0 achterstand. Teveel spelers voetbalden onder hun niveau. Dan is het moeilijk voetballen tegen een stug Trinitas. Na de tweede treffer kwam Renado terug, maar er ging te veel mis om er een aantrekkelijk duel van te maken.

In de tweede helft was het wel iets beter. Renado zocht naar aansluiting. Tot echte kansen kwam het niet. Nadat Renado vocht, was het tien minuten voor tijd Trinitas die de 3 – 0 scoorde en de wedstrijd definitief besliste.

Met nog één minuut te gaan verdraaide Tjitte Werkman in een duel zijn knie. Het is maar de vraag of Werkman komende week van de partij is in het derde bekerduel tegen Olyphia  uit Noordwolde.

triniats renado beker 3 0 4triniats renado beker 3 0 8triniats renado beker 3 0 10triniats renado beker 3 0 12triniats renado beker 3 0 13triniats renado beker 3 0 16triniats renado beker 3 0 21